با سلام خدمت دوستان پشتیبانی سایت پلاگین ها ضربان قلب وردپرس هستند. هر افزونه مجموعه ای از توابع است که می تواند به یک وب سایت وردپرس اضافه شود تا عملکرد آن را افزایش دهد. بسیاری از توسعه دهندگان قالب انتخاب می کنند که این کد اضافی را از طریق تم به وردپرس اضافه کنند، با این حال اکثر صاحبان وب سایت افزونه ها را راه حل ساده تری برای افزودن عملکرد اضافی می دانند، زیرا این کار را می توان از طریق فعال یا غیرفعال از طریق افزونه ها انجام داد. متاسفانه، در همین حال، وردپرس می تواند مشکلاتی از جمله تداخل با افزونه ها داشته باشد.
در این مقاله چه خواندید:
تداخل افزونه ها در وردپرس
تداخل پلاگین می تواند در وردپرس پس از نصب یک افزونه، پس از به روز رسانی یک افزونه یا پس از به روز رسانی وردپرس رخ دهد.
دلایل تداخل پلاگین در وردپرس
فعل و انفعالات افزودنی به دلیل تعدادی از مشکلات ایجاد می شود. شامل:
کدنویسی بد:
یک پلاگین با کدگذاری ضعیف بدون توجه به موضوع و سایر افزونه هایی که استفاده می کنید باعث ایجاد مشکل می شود.
پلاگین و مداخلات هسته وردپرس:
ممکن است کد داخلی افزونه با کد استفاده شده در فایل های اصلی وردپرس ناسازگار باشد. به این ترتیب اکثر توسعه دهندگان افزونه پس از انتشار نسخه جدید وردپرس، سازگاری وردپرس با افزونه های خود را بررسی می کنند. متأسفانه، توسعه دهندگان زیادی این کار را انجام نمی دهند، بنابراین هنگام نصب افزونه های قدیمی مراقب باشید.
تداخل پلاگین ها با یکدیگر:
گاهی اوقات افزونه ها به دلیل وجود عملکردهای مشابه و عملکرد مشابه با یکدیگر تداخل پیدا می کنند، به خصوص زمانی که افزونه ها عملکرد مشابهی ارائه می دهند، می توانید تداخل افزونه ها را در وردپرس مشاهده کنید.
تداخل پلاگین با قالب:
اکثر توابع قالب در فایل functions.php قالب قرار می گیرند. اگر کدها یکسان باشند، ممکن است ناسازگاری وجود داشته باشد. وقتی افزونه ها در وردپرس با هم تداخل داشته باشند، دو حالت را مشاهده خواهید کرد.
- در بهترین حالت، افزونه کار نمی کند (پیام به درستی کار نمی کند)
- بدترین، صفحه سفید مرگ وردپرس
خطای خرابی افزونه
کلید حل هر گونه خطای تضاد افزونه در وردپرس، غیرفعال کردن افزونه ای است که باعث ایجاد خطا می شود. مثلا دیدن خطا /home/myaccount/public_html/wp-content/plugins/jetpack/jetpack.php متوجه شدیم که مشکل از پلاگین Jetpack است. سپس می توانید افزونه مورد نظر را غیرفعال کنید.
نحوه شناسایی پلاگین های مشکل ساز
اگر پیغام خطایی وجود ندارد، یا اگر پیام خطا به افزونه ای اشاره نمی کند، باید به صورت دستی افزونه مشکل ساز را شناسایی کنید. برای این کار ابتدا باید تمامی افزونه های خود را غیر فعال کنید. می توانید این کار را با استفاده از گزینه غیرفعال سازی در کشوی بالا برای غیرفعال کردن افزونه ها انجام دهید.
پس از غیرفعال شدن همه افزونه ها، باید پلاگین های خود را یکی یکی دوباره فعال کنید. هر بار که افزونه ای را فعال می کنید، وب سایت خود را بررسی کنید تا ببینید آیا پیام خطا همچنان نمایش داده می شود یا خیر. این فرآیند ممکن است چند دقیقه طول بکشد، اما این راه عالی برای یافتن افزونه مشکل ساز است.
نکته: اگر همه افزونهها را غیرفعال کنید و خطا همچنان ظاهر میشود، به این معنی است که عملکردهای افزونه دلیل خطا نیستند.
مشاهده صفحات سفید در وردپرس
اگر یک صفحه سفید در قسمت مدیریت شما نمایش داده می شود، نمی توانید افزونه های خود را از پنل مدیریت وردپرس غیرفعال کنید. یک راه آسان برای غیرفعال کردن تمام افزونه های وردپرس وجود دارد.
- با استفاده از سیستم انتقال فایل (FTP) مانند FileZilla به وب سایت خود متصل شوید.
- نام پوشه Plugins را که شامل همه افزونههای شماست تغییر دهید. به این ترتیب همه افزونه ها غیرفعال خواهند شد.
اکنون می توانید به پنل مدیریت وردپرس دسترسی داشته باشید. اما همه افزونه ها غیر فعال هستند، به محیط وردپرس نگاه کنید و پلاگین ها را یکی یکی فعال کنید و طبق روش قبلی افزونه های مشکوک را پیدا کنید.
موارد دیگر را بررسی کنید
این خطاها ممکن است ناشی از تداخل افزونه ها در وردپرس باشد. همانطور که در بالا ذکر شد، اگر تمام پلاگین های شما غیرفعال شده باشد (از طریق قسمت مدیریت یا از طریق FTP با تغییر نام پوشه Plugins) و همچنان خطا را مشاهده می کنید، به این معنی است که علت خطا عدم وجود افزونه وجود برخی از توابع است. در قالب علت خطا است. وقتی توسعهدهندگان ویژگیهای اضافی را به قالبهای خود اضافه میکنند، به دلیل شباهت در عملکردها، باعث میشود که قالب با افزونه تداخل پیدا کند.
دلایل دیگر سفیدی صفحه چیست؟
فایل htaccess شکسته شده:
برای بررسی اینکه آیا فایل htaccess. چه شما مشکل را ایجاد کرده باشید یا نه، فایل را از طریق FTP حذف کنید و آخرین نسخه مناسب و سالم را از فایل پشتیبان خود آپلود کنید.
محدودیت های CPU یا حافظه:
برخی از افزونه های وردپرس از پردازنده و حافظه زیادی استفاده می کنند. اگر از این میزان استفاده بیشتر شود، ممکن است یک صفحه سفید ببینید.
فایل های اصلی خراب:
گاهی اوقات فایل های اصلی وردپرس خراب می شوند. به این ترتیب می توانید فایل های اصلی وردپرس را آپلود کنید، هرگز فراموش نکنید که در وردپرس خود یک نسخه پشتیبان تهیه کنید.
نتیجه گیری نهایی
هر زمان که افزونه ای را نصب می کنید، قابلیت هایی را به وب سایت خود اضافه می کنید. فهرست پلاگین وردپرس دارای فهرستی است که توسط توسعه دهندگان مجرب و شرکت های نرم افزاری مختلف گردآوری شده است. بنابراین کیفیت کدهای استفاده شده در افزونه ها نیز بسیار متفاوت است. که همان آیتم یا همان تابع یا تابع مشابه باعث خطا می شود. تبریک می گویم.
خدمات عیب یابی وردپرس