
سلام امروز با یکی دیگر از جلسات آموزشگاه مددکاری … در هر کاری در خدمت شما هستیم نقش ها بسیاری وجود دارند و فعال هستند. در وب سایت ها هم همینطور است. برخی از سایت ها فقط یکی دارند نقش کاربر مدیر کار می کند و بسیاری دیگر نقش از جمله نویسنده، ویرایشگر، کاربر و غیره. شما همچنین می توانید به راحتی در وردپرس نقش ها موارد مورد نظر خود را اضافه کنید و یک نام کاربری و رمز عبور برای آنها تعیین کنید. اگر موافقید، پس بیایید به پیشخوان وردپرس برویم و نقش های کاربری وردپرس را دنبال کنیم…
در این مقاله چه خواندید:
کاربران در وردپرس
در داشبورد وردپرس گزینه ای به نام «کاربران» را مشاهده می کنید که می تواند همه کاربران ثبت نام شده را نمایش دهد، کاربران اضافه و حذف کند، کارت شناسایی و کاربران شما را به طور کامل نمایش دهد و کاربرانی که ثبت نام کرده اند اما ثبت نام نکرده اند. نمایش توسط ادمین تایید نشده است.
همانطور که در منوی سمت راست وردپرس مشاهده می کنید، گزینه Users با یک منوی فرعی با نام موجود است. و در سمت راست، تمامی کاربرانی که عضو این سایت هستند و یا دارند نقش نمایش هایی وجود دارد. (البته این سایت در حال حاضر فقط یک کاربر ادمین دارد.)
کاربر جدید اضافه کنید
برای افزودن کاربر جدید روی گزینه «افزودن» کلیک می کنیم. اطلاعات مورد نظر را همانطور که مشخص است و سپس در قسمت انتخاب وارد کنید نقش تو می توانی نقش مورد نظر را انتخاب کنید.
توضیحی در مورد عملکرد نقش ها در وردپرس
مشترک>> این کاربر در عمل نمی تواند کاری انجام دهد و فقط به شناسنامه و رمز ساده تعریف شده برای آن دسترسی دارد. مشارکت کننده>> این نقش علاوه بر ویژگی های نقش مشترک، می تواند نظرات را در داشبورد وردپرس مشاهده کند و یک پیش نویس مقاله برای بررسی مدیریت سایت ایجاد کند. نویسنده>> نویسنده قادر به ایجاد و مدیریت محتوا است، اما حق ویرایش محتوای دیگران را ندارد. ویراستار>> این نقش تمامی ویژگی های نقش ها را دارد با این تفاوت که حق ویرایش نوشته های دیگران را خواهد داشت. مدیر کل >> دارای اختیارات کامل است و می تواند به تمام بخش ها دسترسی داشته باشد.
نکته!!! بخش های توضیح داده شده نقش های اصلی هستند که در وردپرس موجود هستند. در نهایت برای افزودن بر روی گزینه «افزودن کاربر جدید» کلیک می کنیم.
شناسنامه شما در وردپرس
در این قسمت می توانید رنگ بندی مورد نظر پیشخوان وردپرس و برخی تنظیمات دیگر را مشخص کنید.مراقبه!!! توجه داشته باشید که تنها گزینه ای که نمی توان آن را تغییر داد “نام کاربری” است.
کاربر تایید نشده
اگر امکان عضویت را برای کاربران سایت خود فراهم کرده اید، می توانید کاربرانی که به این بخش پیوسته اند اما مورد تایید شما قرار نگرفته اند را مشاهده کرده و آنها را تایید یا رد کنید.
نتیجه!
اگر می خواهید چندین نقش را برای سایت خود در نظر بگیرید، در وردپرس به راحتی می توانید این کار را انجام دهید و سازماندهی خوبی برای کاربران خود ایجاد کنید.