تغییر آدرس سایت در وردپرس و انتقال سایت به دامنه جدید بدون از دست دادن سئو و ترافیک

تغییر آدرس سایت در وردپرس و انتقال سایت به دامنه جدید بدون از دست دادن سئو و ترافیک

سلام دوستان؛ در ادامه جلسات قبل آموزش تغییر دامنه وب سایت و تغییر آدرس سایت در وردپرس را ادامه خواهیم داد. (آخرین جلسه برای تغییر نام دامنه وب سایت)

آنچه در این مقاله می خوانید:

مراحل انتقال به دامنه جدید و تغییر آدرس وب سایت در وردپرس

همانطور که در آموزش های قبلی اشاره کردیم، فرآیند تغییر آدرس وب سایت در وردپرس و انتقال به دامنه جدید شامل 8 مرحله کلی است.

  1. از وب سایت قدیمی بک آپ بگیرید
  2. دامنه جدید را تمیز کنید و بررسی کنید که آیا مشکلی وجود دارد
  3. مرحله انتقال
  4. بازنویسی فایل htaccess
  5. بررسی لینک ها و تعمیر لینک های شکسته
  6. اطلاع رسانی به گوگل در مورد تغییر دامنه
  7. یک نقشه سایت جدید ایجاد کنید
  8. اعلام تغییر دامنه در گوگل آنالیتیکس

در جلسه سوم به 4 مرحله اول پرداختیم سپس مراحل تغییر آدرس وب سایت در وردپرس را بررسی و تکمیل می کنیم.

5 – تعمیر لینک های خراب

پس از انتقال سایت خود به دامنه جدید، باید لینک های محتوا را به طور کامل بررسی کنید. تغییر آدرس سایت در وردپرس بسیار مهم است. مثلا لینک صفحات داخلی و … کاملا بررسی شود. اگر هنوز یک دامنه step داشته باشیم و کاربر خطای 404 دریافت کند، تجربه کاربری بدی است. ممکن است لینک ها مشکل داشته باشند، به خصوص اگر ریدایرکت قبلی را به درستی انجام نداده باشیم، بنابراین بررسی لینک ها بسیار مهم است.توصیه: همه پیوندها را به یکباره ارزیابی کنید و پیوندهای خراب را برطرف کنید. تا زمانی که در مورد لینک ها صحبت می کنیم، باید لینک های ورودی را تا حد امکان به روز کنیم. تغییر URL در نمایه رسانه های اجتماعی شما ساده است. می‌توانید از W3C Link Checker و Velvet Blues Update URL برای یافتن پیوندهای شکسته برای جایگزینی همه نمونه‌های دامنه قدیمی در محتوای خود استفاده کنید.

6- به گوگل اطلاع دهید

برای صرفه جویی در زمان لازم برای فهرست بندی یک دامنه جدید، گوگل یک ابزار تبدیل URL را در کنسول جستجوی خود قرار داده است. برای دسترسی به این ابزار، روی سایت قدیمی خود در کنسول جستجوی گوگل کلیک کنید و سپس روی نماد چرخ دنده در بالا سمت راست کلیک کنید.

جایگزین تغییر آدرس از منوی زیر برای دسترسی به این صفحه انتخاب کنید:این 4 مرحله را دنبال کنید و در نهایت روی دکمه ارسال کلیک کنید.

7- ارائه نقشه سایت جدید

پس از انتقال وب سایت به دامنه جدید و تغییر آدرس سایت در وردپرس، باید نقشه سایت جدیدی تهیه کنید. این نقشه دقیقا همان چیزی است که شما به دنبال آن هستید، URL های مختلف برای محتوای شما را به تفصیل شرح می دهد. موتورهای جستجو از این نقشه برای جستجوی اهداف خاص استفاده می کنند. شما به راحتی می توانید نقشه سایت خود را با استفاده از افزونه های مختلف وردپرس ایجاد کنید. افزودن نقشه سایت به کنسول جستجوی گوگل بسیار آسان است. کافی است به کنسول جستجوی گوگل سایت و مسیر جدید مراجعه کنید خزیدن -> نقشه سایت پیگیری:سپس نقشه خود را مطابق راهنمای تصویر بالا انتخاب و تایید کنید.

8- تغییر دامنه در گوگل آنالیتیکس

ممکن است بپرسید چگونه رتبه سئو خود را حفظ کنم؟ خوب، برای کنترل و تجزیه و تحلیل وب سایت، باید به طور منظم بر ترافیک و موارد دیگر نظارت داشته باشید. اگر از تجزیه و تحلیل ترافیک گوگل برای بررسی سایت وردپرس خود، باید از هم اکنون شروع کنید. این تحلیلگر اطلاعات مفیدی را برای بهبود سئو به موقع ارائه می دهد.این فرآیند بسیار ساده است. کافی است وارد گوگل آنالیتیکس شوید و روی تب Admin کلیک کنید تنظیمات ملک برای انتخاب. اکنون نام دامنه جدید خود را در قسمت URL وب سایت وارد کرده و گزینه Save را انتخاب کنید.

نتیجه گیری نهایی

انتقال سایت وردپرسی به دامنه جدید و تغییر آدرس سایت در وردپرس بدون آسیب رساندن به سئو و ترافیک سایت کار ساده ای نیست. تمام مراحل مشابه هستند و با کمی تلاش و حوصله می توان با موفقیت انجام داد. توجه داشته باشید، اگر رتبه سئو شما به دلیل محتوای بی کیفیت ضعیف است، تغییر آدرس سایت در وردپرس بدون حل مشکل، رتبه شما را بهبود نمی بخشد.فقط برنامه ریزی کنید و از کل وب سایت نسخه پشتیبان تهیه کنید و 100% مطمئن باشید که این انتقال ضروری است. همچنین مهم است که از قبل به بازدیدکنندگان خود اطلاع دهید. می توانید یک پست بنویسید یا از یک پاپ آپ استفاده کنید یا یک لوگو ایجاد کنید تا در صورت تغییر برند شما شناخته شود.بعد از انجام این مراحل و تغییر آدرس سایت در وردپرس، تغییر مسیر بسیار خوب است اما اگر حجم سایت بالا باشد. ، دشوار است.. بهترین راه این است که همان ساختار URL را حفظ کنید و از فایل htaccess استفاده کنید. تغییر مسیر به سایت جدید علاوه بر این، می‌توانید سایت قبلی خود را حفظ کنید و از چندین URL استفاده کنید، حتی اگر خطای حلقه تغییر مسیر رخ دهد. به عنوان مثال، صفحه A که آدرس B را در سایت قدیمی ایجاد می کند. صفحه A -> صفحه B -> صفحه Bبه یاد داشته باشید، پس از تغییر آدرس سایت در وردپرس، بهبود رتبه سئوی شما زمان می برد. تغییر پروتکل به HTTPS باعث افزایش رتبه و ترافیک می شود. در نهایت، روی سایت جدید کار کنید و پیوندهای قابل اعتمادی برای بهبود رتبه سئو ایجاد کنید.

پایان آموزش تغییر آدرس سایت در وردپرس و انتقال به دامنه جدید.

میانگین امتیاز 5 از 5

از مجموع 1 رای