چند سایتی و راه اندازی کامل وردپرس به همراه آموزش 5 عملکرد اصلی مدیر شبکه وردپرس

چند سایتی و راه اندازی کامل وردپرس به همراه آموزش 5 عملکرد اصلی مدیر شبکه وردپرس

سلام دوستان؛ یکی از ویژگی های وردپرس Multisite سهولت در راه اندازی و مدیریت چندین وب سایت وردپرسی به طور همزمان است. این ویژگی با افزودن یک کد کوچک فعال می شود. در سه جلسه گذشته به طور کامل مراحل راه اندازی شبکه وردپرس و مزایا و معایب آن را بررسی کردیم. در این جلسه از آموزش پشتیبانی وردپرس قصد داریم به مدیریت شبکه وردپرس و تکنیک های کاری بپردازیم.

همه چیزهایی که برای فعال کردن و استفاده از چندین سایت وردپرس نیاز دارید:

  1. اضافه کردن سایت به شبکه وردپرس
  2. به روز رسانی تم ها و افزونه های وردپرس چند سایتی
  3. چگونه یک کاربر جدید به چند سایت وردپرس اضافه کنیم
  4. پیکربندی شبکه وردپرس
  5. به روز رسانی شبکه وردپرس

در این مقاله چه خواندید:

چند سایت وردپرس

با فرض اینکه WordPress Multisite طبق آموزش قبلی نصب و اجرا می شود، اکنون باید ویژگی های اصلی آن را یاد بگیریم. بیایید یاد بگیریم که چگونه یک سایت جدید به شبکه وردپرس اضافه کنیم.

1- افزودن سایت جدید به شبکه وردپرس

اول، فقط باید یک سایت در شبکه شما وجود داشته باشد. با این حال، یک سایت شبکه در نظر گرفته نمی شود. در مرحله اول باید وب سایت های مورد نظر خود را به چند سایت وردپرس اضافه کنیم. برای این کار ابتدا به Sites > New یا Add Site > Add Site سربرگ بروید. در این گزینه می توانید گزینه ای را مشاهده کنید که می توانید آدرس سایت، عنوان، زبان و ایمیل مدیر را وارد کنید. مطابق تصویر زیر:

فیلدهای موجود را تکمیل کرده و روی دکمه افزودن سایت کلیک کنید. سپس می توانید سایت جدید خود را در برگه Sites > All Sites مشاهده کنید:می توانید این روند را تکرار کنید تا هر تعداد سایتی که می خواهید اضافه کنید. شایان ذکر است از طریق این قسمت می توانید داشبورد هر سایت را ویرایش، مشاهده و دسترسی داشته باشید.

۲- قالب و افزونه های وردپرس خود را به روز کنید

به عنوان مدیر شبکه، شما تنها فردی هستید که اجازه نصب افزونه ها و تم های جدید را دارید. فرآیند نصب شبیه به یک نصب معمولی در وردپرس است، هنگامی که یک افزونه یا تم را فعال می کنید، این کار را برای کل شبکه انجام می دهید:

توجه داشته باشید که پس از نصب، فعال قالب ها و افزونه های شبکه به طور خودکار برای هر شبکه انجام نمی شود، اما باید روی دکمه فعال سازی شبکه کلیک کنید. همچنین مطمئن شوید که به عنوان یک مدیر باید افزونه ها و قالب ها را در وب سایت های وردپرسی به روز کنید. تمام این اختیارات در دست مدیر شبکه است و او می تواند این کارها را برای تمامی وب سایت های شبکه تنها با یک کلیک انجام دهد.

3- افزودن کاربران جدید به شبکه چند سایتی وردپرس

به طور پیش فرض، ویژگی وردپرس Multisite همه ثبت نام کاربران شبکه را غیرفعال می کند. می توانید این کار را با اضافه کردن کاربران به صورت دستی انجام دهید. شخصاً روش آخر را ترجیح می دهم زیرا به ما کنترل کامل روی هر حساب را می دهد. برای این کار قسمت Users > Add User را جستجو کنید، در صفحه بعد باید تمام این فعالیت ها را برای کنترل رمز عبور و ایمیل مربوطه انجام دهید و روی دکمه Add New User کلیک کنید.

کاربر جدید شما اکنون به یک شبکه چند سایتی دسترسی دارد و می تواند به شما در مدیریت سایت کمک کند. همچنین، می‌توانید از وضعیت Super Admin استفاده کنید تا از همان ویژگی‌ها لذت ببرید. برای انجام این کار، به بخش کاربران بروید و در زیر حسابی که می‌خواهید ارتقا دهید، روی ویرایش کلیک کنید:

در صفحه بعد به دنبال گزینه ای برای Super Admin باشید و روی Next کلیک کنید. اکنون شخص دیگری برای مدیریت شبکه شما وجود خواهد داشت. به خاطر داشته باشید که اگر واقعاً به شخصی نیاز دارید، به او دسترسی کامل به حساب اصلی خود بدهید و کار را انجام دهید.

4- پیکربندی شبکه وردپرس

به بخش تنظیمات و زیر منوی تنظیمات شبکه مراجعه کنید. چند تنظیمات اول مهم نیستند، فقط باید عنوان و ایمیل مدیر را تغییر دهید. به پایین بروید و گزینه فعال کردن ثبت نام خود را پیدا کنید. همچنین گزینه ای برای ثبت نام کاربران در سایت وجود دارد:

به عنوان یک مدیر چند سایت وردپرس، باید بتوانید ویژگی های جدیدی را به سایت خود اضافه کنید. به پایین پیمایش کنید و گزینه ای برای رفع ایمیل خوش آمدگویی و تنظیمات مشابه پیدا کنید. اکنون فقط باید روی دکمه تنظیمات شبکه تمرکز کنید. می‌توانید اندازه پیوست‌ها و چیزهایی را که می‌توان در سایت‌های شبکه خود آپلود کرد محدود کنید، و همچنین می‌توانید انواع فایل‌ها را مشخص کنید:

پس از انجام تنظیمات فوق، یک آپدیت برای شما اعمال می شود.

5- شبکه وردپرس چند سایتی خود را به روز کنید

در نهایت، هسته وردپرس را به روز کنید. اگر نسخه جدید موجود باشد، پیامی در صفحه اصلی برای شما ظاهر می شود. از طرف دیگر می توانید از داشبورد به روز رسانی کنید. روی دکمه Network Update کلیک کنید و منتظر بمانید.

هنگامی که به روز رسانی تمام شد، وردپرس یک پیام موفقیت آمیز به روز رسانی را نشان می دهد. این فرآیند ساده به شما کمک می کند تا سایت وردپرس خود را به خوبی و همیشه به روز نگه دارید.

نتیجه گیری نهایی

وردپرس ابزاری قدرتمند برای مدیریت وب سایت است و مسئولیت پذیری در وردپرس کار دشواری است. البته، در حالی که استفاده از چند سایت وردپرس وظایف مدیریتی را آسان‌تر می‌کند، حتی می‌توانید آنها را به گونه‌ای کنترل کنید که فرآیند را آسان‌تر کنید.در اینجا مراحل فعال سازی وردپرس چند سایتی وجود دارد:

  1. فایل wp-config.php خود را به روز کنید.
  2. زیرساخت شبکه را پیکربندی کنید.
  3. فایل های wp-config.php و htaccess. به روز رسانی
  4. به چند سایت وردپرس خود دسترسی پیدا کنید.

در نهایت، شما قادر خواهید بود چندین وب سایت وردپرس را به طور همزمان مدیریت کنید. من

پایان دوره رایگان آموزش چند سایتی وردپرس

میانگین امتیاز 5 5. از جانب

از مجموع 1 رای