سلام دوست پشتیبانی سایت دلایل زیادی برای تغییر نام کاربری وردپرس شما وجود دارد. از جمله مسائل امنیتی، فراموشی نام کاربری، افشای نام کاربری و غیره. اما چگونه نام کاربری وردپرس خود را تغییر دهید؟ راه های مختلفی برای این کار وجود دارد. در این آموزش سه راه برای تغییر نام کاربری وردپرس از پشتیبانی وردپرس ارائه خواهیم داد. اما قبل از آن باید بدانید که چرا باید نام کاربری پیش فرض ادمین را تغییر دهید؟
آنچه در این مقاله می خوانید:
چرا باید نام کاربری وردپرس خود را تغییر دهید؟
سوالی که برای اکثر کاربران پیش می آید این است که چرا باید نام کاربری وردپرس خود را تغییر دهیم؟ آیا نیاز به تغییر دارد یا استفاده از نام پیش فرض مشکلی ندارد؟
محبوبیت وردپرس در بین میلیونها طراح و توسعهدهنده وب، آن را به هدفمندترین پلتفرم برای هکرها تبدیل کرده است. بنابراین برای محافظت از وب سایت خود در برابر هکرها، باید اقدامات امنیتی لازم را انجام دهید. اولین و اساسی ترین مرحله تغییر نام کاربری پیش فرض وردپرس است.
3 روش برای تغییر نام کاربری در وردپرس
در ادامه به سه روش تغییر نام کاربری در وردپرس می پردازیم.
- یک کاربر جدید اضافه کنید و کاربر مدیریت قبلی را حذف کنید
- تغییر نام کاربری در وردپرس با استفاده از افزونه
- تغییر نام کاربری وردپرس با استفاده از PhpMydAdmin
1- یک کاربر جدید اضافه کنید و کاربر ادمین را حذف کنید
روش اول ساده ترین دستگاه موجود است. منطق ساده است که در آن یک کاربر جدید با همان مجوزهای admin ایجاد می کنیم و کاربر پیش فرض قبلی یا همان ادمین را حذف می کنیم. روند کار به این صورت است که از پنل مدیریت وردپرس به قسمت Users مراجعه کرده و سپس اضافه کنید.
- یک کاربر جدید با نقش Administrator ایجاد کنید.
- دقت کنید که فیلدهای نام، آدرس ایمیل، نام کاربری و … را به درستی وارد کنید.
- با کاربر ادمین جدید وارد وردپرس خود شوید.
- کاربر مدیر پیش فرض قبلی را حذف کنید.
- حذف ادمین قبلی را تایید کنید
نکته بسیار مهم: مرحله 5 بسیار مهم است. این مرحله برای ذخیره تمام محتوایی است که با کاربر قبلی ایجاد کرده اید. در اختیار تمام محتوا را نسبت دهید کلیک کنید و سپس نام کاربری مدیر جدید را از منوی کشویی کنار آن انتخاب کنید. پس از انتخاب اکانت می توانید بر روی دکمه تایید حذف کلیک کنید. اکنون کاربر ادمین قدیمی دیگر در لیست ظاهر نمی شود و تمام محتوای قبلی به کاربر جدیدی که در مرحله 5 انتخاب کرده اید اختصاص داده می شود.
2- تغییر نام کاربری در وردپرس با استفاده از افزونه
یک راه ساده دیگر برای تغییر نام کاربری وردپرس استفاده از افزونه وردپرس است.
نکته: اگر روی نصب افزونه ها حساس هستید و فکر می کنید که نباید برای چیزهای بی اهمیت پلاگین نصب کنید، اصلا نگران نباشید. استفاده از این افزونه ها هیچ آسیبی به وب سایت شما وارد نمی کند. زیرا پس از تغییر نام کاربری می توانید آنها را حذف کنید.
به سادگی می توانید یک نام کاربری جدید در قسمت مربوطه وارد کرده و نام کاربری فعلی خود را به روز کنید. در زیر لیستی از افزونه هایی که می توانید برای تغییر نام کاربری خود از آنها استفاده کنید آمده است:
- تغییر نام کاربری
- Admin Renamer Extended
- WPVN – تغییر نام کاربری
3- نام کاربری وردپرس را با استفاده از phpMydAdmin تغییر دهید
دو روش آخر بسیار ساده هستند و به شما کمک می کنند نام کاربری خود را سریع تغییر دهید. اما این روش کمی پیچیده تر از دو روش قبلی است زیرا باید تغییرات را مستقیماً در پایگاه داده وردپرس خود اعمال کنید. توصیه می شود در صورت عدم آشنایی با جنبه های فنی پایگاه از ایجاد تغییرات مستقیم در پایگاه داده خودداری کنید.اما در برخی موارد گزینه ای وجود ندارد و باید از طریق بک اند وارد شوید و مشخصات کاربر را به روز کنید. به عنوان مثال، اگر نام کاربری و آدرس ایمیل وردپرس خود را فراموش کرده اید، نمی توانید به داشبورد وردپرس دسترسی داشته باشید، بنابراین باید از طریق پایگاه داده این کار را انجام دهید.مراحل تغییر نام کاربری وردپرس phpmyadmin اینگونه است.
1- وارد شوید سی پنل
ابتدا وارد cPanel شوید و روی گزینه کلیک کنید phpmyadmin از قسمت Database انتخاب کنید.
3- جدول wp_users را انتخاب کنید
4- تغییر مقدار
مقدار user_login را به هر چیزی که می خواهید تغییر دهید. به عنوان مثال، میتوانید به جای «admin»، «نام دلخواه خود» را جایگزین کنید.
در نهایت روی دکمه Go کلیک کنید تا تغییرات ذخیره شود و دوباره وارد حساب کاربری خود شوید.
نتیجه عالی
اکنون می دانید چرا و چگونه نام کاربری وردپرس خود را به روز کنید. اگر نمی خواهید افزونه ای نصب کنید، من به شدت توصیه می کنم از روش 1 استفاده کنید. اما دوباره توجه کنید هنگام استفاده از افزونه برای تغییر نام کاربری، هیچ ضرری برای وب سایت شما وجود ندارد. وقتی پنل وردپرس شما قفل است و گزینه دیگری ندارید، تنها یک راه وجود دارد و آن دسترسی به پایگاه داده وردپرس و تغییر مقادیر است.
انشالله موفق بشی
افزایش امنیت وردپرس